Вътрешни щори

Благодарение на многобройните видове вътрешни щори апартаментите и различните помещения са по-комфортни през горещите летни дни. Тогава поради неограниченото проникване на видимост и слънчева светлина обитателите не се чувстват добре и това се отразява и на тяхното настроение. Всеки иска да прекара спокойно и пълноценно уикенда си, но ако в хола е прекалено горещо, това няма как да стане. Ето защо е необходимо е да се намери ефикасно решение, така че слънчевата светлина да не прониква масово. С монтирането на вътрешни щори този проблем ще се реши ефикасно, при това веднъж завинаги.
    Много популярни са вътрешните щори Ултимейт. Те имат фин и неповторим стил, както и ненадмината функционалност. Идеални са за всички потребители, които искат домът им да бъде комфортен и уютен. Те се предлагат в широка гама и изключително разнообразни цветове – например имитация на дърво, бамбук и много други. По отношение формата и начина на закрепване клиентите също имат богат избор, което е още едно предимство на тези вътрешни щори. Задвижването може да бъде ръчно или електрическо – с бутон или дистанционно. Щорите Ултимейт се монтират от вътрешната страна на прозореца, към помещението. Поради това, че управляващите механизми са монтирани в горния профил на щората, не е необходимо пробиването на отвори.
    Ултимейт Мегавю са друг вид вътрешни щори, също много популярен и използван. В тази област това е един от най-новите продукти, но въпреки това той масово се търси на пазара. Продуктът предлага нов начин за отваряне на щорите, като позволява приплъзване на ламелите по такъв начин, че при отворена щора да се получава по-голяма дистанция между ламелите. Така получавате повече светлина и по-добра видимост. Когато пък щората е затворена, ламелите се застъпват с 40 градуса повече. Така достъпът на светлина и видимост се ограничава. Съчетаването на два близки цвята на ламелите създава неповторима визия, която допълнително украсява жилищния интериор и го прави атрактивен.


    Тези вътрешни щори също се монтират от вътрешната страна на прозореца – към помещението. Подходящи са за различни видове дограма, витрини и преградни стени. Задвижването може да бъде както електрическо, така и с дистанционно управление. И при тях не е необходимо да се пробиват отвори, тъй като управляващите механизми са разположени в горния край на профила. Като всички други вътрешни щори и те са изключително полезни за вашия дом, защото го правят комфортен. Това е главен приоритет на всички хора, ето защо търсенето на щори на пазара винаги ще бъде интензивно.
    Ето го идеалното решение, с което ще си осигурите дълготраен уют в дома – монтаж на вътрешни щори. Скоро ще се убедите в ползите, които носи направената от вас инвестиция. Така няма да похарчите парите си напразно за безполезни неща, както често правят много хора. В замяна на платената сума ще направите интериора в жилището модерен и с коренно различен  нов облик. По този начин както вие и другите обитатели, така и дошлите гости ще му се наслаждават пълноценно. Няма по-сигурно и надеждно средство от вътрешните щори, ако искате да се преборите с досадната слънчева светлина, която пречи на пълноценния и качествен отдих.