Ветроупорни завеси

За качествени ветроупорни завеси посетете: http://besedki.bg/vetrouporni-zavesi или ветроупорнизавеси.com


Ние предлагаме на клиентите си различни по вид ветроупорни завеси, всеки един модел от които се характеризира със собствени предимства и специфики. Те са в състояние да осигурят ефикасна и трайна защита на прозорците не само от вятър, но също от прах, сняг и дъжд. Тези явления са характерни по всяко време на годината и ако срещу тях не бъдат взети подходящите навременни мерки, последиците могат да са повече от сериозни. Един от най-популярните и вече навлезли в употреба модели завеси са тези от типа прозрачни. Качественият кристал от италиански произход е материалът, използван по време на изработката. Що се отнася до дебелината, тя варира в различни степени, но достига максимум до 0.6 мм. Завесите от модела окантване всъщност представляват продукти, които се окантват с непрозрачен винил. Това се прави за получаването на по-големи здравина и устойчивост, които да предпазват завесите от сериозни увреждания, веднъж поставени на прозорците.

                Мрежестият винил с много ситни дупки е характерен за ветроупорни завеси от типа мрежести, които са на разположение на нашите клиенти. Характерното при тях е, че винилът е обикновено от немски или австрийски произход. В случай, че клиентите ни прибегнат до избора на ролетна ветроупорна завеса, те трябва да я управляват ръчно. Това означава, че завесата се развива и съответно закача на куки, като е необходимо да се получи напрягане посредством употребата на манивелата. По отношение на завесите от луксозната серия, ние предлагаме на клиентите си още по-богат и разнообразен избор. Например те често пъти спират предпочитанията си върху онези завеси, които са с кутия и водачи от метала алуминий. Малко са продуктите като него, които едновременно съчетават здравина и лекота. В този случай завесите могат да се управляват по два начина. Единият вариант е свързан пак с употребата на манивела точно както при ролетните завеси. Втората опция предлага автоматика, като този модел се различава и по още един показател в сравнение с предишния. Налице отново има развиване и закачане, но не се налага фиксация с куки. Вместо това завесата сама се опъва от тежестта на долната греда. Това е нещо, което може да ни спести много време.

                Поредното предимство за клиентите при положение, че изберат такъв модел ветроупорни завеси, е предпазването на почти сто процента от вредното влияние на дъжда, вятъра и прахта. Ние предлагаме на клиентите си да изберат и статични завеси, които също като вече представените модели имат отличителни черти и белези. По традиция моделите от тази група се изработват по точен размер, взет от нас. За да се получи максимално уплътнение, при поставянето на тези завеси се използват лайсни от алуминий. Не са забравени и лесното поставяне и съответно сваляне на завесите, известни просто като процесите монтаж и демонтаж.За да има такива по всяко време, се използват винтове или специализирани месингови закопчалки. При изработката и поръчката на завесите от този тип е възможно да се направят и врати с ципове. Така клиентите се сдобиват с желаните продукти за дома, с които се създават дълготрайни комфорт и уют.